.

.

MHW Zinogre Fa Sörös korsó. Személyre szabott MHW Sörös korsó. Gamer Bögre. MHW Kupa. Ajándék Neki. Korsó Sör Fa Gamer Ajándék.

MHW Zinogre Fa Sörös korsó. Személyre szabott MHW Sörös korsó. Gamer Bögre. MHW Kupa. Ajándék Neki. Korsó Sör Fa Gamer Ajándék.

HUF 3411.00
Áruk
A boltban

? Anyag : természetes tölgy-fa fa.A helyezze be a bögre - rozsdamentes acél.A címke rézből. ? A mennyiségű folyadék - 22 gramm. ? Fa Bögre lehet ideális ajándék bármilyen alkalomra!Ez tökéletes apák Napja, Karácsony, Születésnap, Évforduló, vagy csak ajándék sör szerelmeseinek.Elképesztő ötlet, mint egy személyre szabott ajándék számára!Ez a Sör Kupa nagy ajándék, ha a vőlegény az esküvő a vőlegény legjobb embere volt, legénybúcsú, stb.Ez a Fából készült korsó Sör készül, hogy a magas minőségi követelményeket, valamint tartalmaz egy rozsdamentes acél belső bevonat, hogy fogja a sört hidegebb, hosszabb ideig. ? Tökéletes sör, víz, egyéb italok. ? Ezt a bögrét lehet személyre szabott. ? Anyag : természetes tölgy-fa fa.A helyezze be a bögre - rozsdamentes acél.A címke rézből. ? A mennyiségű folyadék - 22 gramm. ? Fa Bögre lehet ideális ajándék bármilyen alkalomra!Ez tökéletes apák Napja, Karácsony, Születésnap, Évforduló, vagy csak ajándék sör szerelmeseinek.Elképesztő ötlet, mint egy személyre szabott ajándék számára!Ez a Sör Kupa nagy ajándék, ha a vőlegény az esküvő a vőlegény legjobb embere volt, legénybúcsú, stb.Ez a Fából készült korsó Sör készül, hogy a magas minőségi követelményeket, valamint tartalmaz egy rozsdamentes acél belső bevonat, hogy fogja a sört hidegebb, hosszabb ideig. ? Tökéletes sör, víz, egyéb italok. ? Ezt a bögrét lehet személyre szabott.Fából készült Bögre lehet ideális ajándék bármilyen alkalomra!Ez tökéletes apák Napja, Karácsony, Születésnap, Évforduló, vagy csak ajándék sör szerelmeseinek.Elképesztő ötlet, mint egy személyre szabott ajándék számára!Ez a Sör Kupa nagy ajándék, ha a vőlegény az esküvő a vőlegény legjobb embere volt, legénybúcsú, stb.Ez a Fából készült korsó Sör készül, hogy a magas minőségi követelményeket, valamint tartalmaz egy rozsdamentes acél belső bevonat, hogy fogja a sört hidegebb, hosszabb ideig. ?A SÖRÖS KORSÓ : ? Anyag : természetes tölgy-fa fa. ? A helyezze be a bögre - rozsdamentes acél. ? A címke rézből. ? Tökéletes sör, víz, egyéb italok. ? A mennyiségű folyadék - 22 gramm . * A színét a fa egy kicsit eltérőek valamilyen módon a jelenik meg a kép, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség. ? 100% - os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA : Vásárlói Elégedettség nagyon fontos számunkra.Szeretnénk, ha teljesen elégedett a vásárlás.Ha úgy érzi, hogy a szolgáltatás nem felel meg az elvárásainak, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, az első pedig megadja nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémákat.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek